Исторически рекорд беляза днешната търговия на Уолстрийт. Тя стартира с възходяща тенденция,

...
Исторически рекорд беляза днешната търговия на Уолстрийт. Тя стартира с възходяща тенденция,
Коментари Харесай

Исторически рекорд на Уолстрийт, Стандард енд Пуърс превиши 4000 пункта за първи път

Исторически връх беляза днешната търговия на Уолстрийт. Тя стартира с възходяща наклонност, която продължи, подкрепена от повишаването на акциите на софтуерните компании, както и на по-малки компании, които биха спечелили от бърз напредък на стопанската система, съобщи Асошиейтед прес. В резултат по-широкообхватният Стандард енд Пуърс 500 набъбна с 0,8 на 100 и за първи път в историята трансферира прага от 4000 пункта.

Промишленият показател Дау Джоунс резервира покачването си от 0,2 на 100, регистрирано при откриването на сесията по-рано през днешния ден, а показателят на високотехнологичните сдружения Насдак скочи с 1,7 на 100 в хода на деня . Котировките в софтуерния бранш бяха тласнати нагоре от следващ спад в доходността по американските облигации - движещата мощ на пазара от няколко седмици.

Тази седмица е по-кратка за фондовия пазар. Утре тържищата в Съединени американски щати ще бъдат затворени по случай католическия Разпети петък. Търговията с облигации ще бъде отворена за половин ден и ще закрие по обед локално време.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР